Betalen

Veel gestelde vragen

Bij De Lampjesfabriek kun je 100% veilig betalen met de volgende betaalmethoden: iDeal, PayPal, Bancontact, Creditcard (MasterCard en Visa) of betaal achteraf via Klarna. Betaal je via iDeal? Selecteer dan de bank die je hebt. Zodra je de bestelling afrond wordt je automatisch doorverwezen naar een veilige betaalomgeving. Wij rekenen géén extra transactiekosten voor een van de betaalmogelijkheden.

Je ontvangt binnen enkele minuten een bestelbevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Wij raden aan de spam box goed in de gaten te houden. Mocht je geen bevestigingsmail hebben ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Helaas is het bij de Lampjesfabriek niet mogelijk om met een cadeaubon of VVV kaart te betalen.

Je gegevens zijn veilig en goed beschermd door ons Transip SSL beveiligingscertificaat. Hierdoor kun je onze website veilig bezoeken. Voor betalingen wordt je doorgestuurd naar de beveiligde betalingsomgeving van de beveiligde paymentprovider.

Heb je een kortingscode? Deze kun je tijdens het bestellen invoeren en het totaalbedrag zal vervolgens automatisch aangepast worden.

iDeal

Internetbankieren via iDEAL is een eenvoudige en snelle manier om je betaling direct uit te voeren. Na het invoeren van de bestelling word je direct doorgestuurd naar de website van iDEAL. Log in bij jouw bank en volg de betaalinstructies.

Klarna

Achteraf betalen binnen een handomdraai. Klarna is een flexibele betaaloplossing, waarmee je gemakkelijk achteraf kunt betalen. 

Paypal

PayPal biedt ‘PayPal Aankoopbescherming’ zodat je zorgeloos jouw betaling uit kunt voeren. Je hebt slechts een PayPal-account nodig. Bij het afrekenen hoef je alleen in te loggen met het PayPal-account. Tijdens het aanmaken van het account heb je namelijk al de keuze gemaakt of je  PayPal koppelt aan jouw bankrekening, creditcard of PayPal-rekening. Na een succesvolle betaling, wordt de bestelling in behandeling genomen.

Creditcard 

Met creditcardgegevens van MasterCard, VISA en American kun je eenvoudig en veilig online betalen. Bij het afrekenen van de bestelling wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina. Vul vervolgens jouw creditcardnummer en de vervaldatum in. Na de verificatie van jouw gegevens wordt de bestelling direct in behandeling genomen. Het bedrag wordt naderhand van je rekening afgeschreven.

Bancontact

Woon je in België? Dan kun je eenvoudig en veilig jouw bestelling afrekenen via Bancontact. Wanneer je bij het afrekenen kiest voor de Bancontact methode opent de app automatisch. Controleer het bedrag dat je te zien krijgt en kies welke bankpas je wilt gebruiken. Bevestig en geef jouw pincode in. Na de betaling krijg je direct een bevestiging en de bestelling wordt in behandeling genomen.