Design hanglampen

Aan het einde van je werkdag thuiskomen, het licht aanzetten en dan meteen het warme gevoel van thuis ervaren. Dat is de ervaring die u met de juiste verlichting creëert! Een design hanglamp kan een heleboel verschillende vormen, kleuren en maten hebben. Van uitgebreide geometrische patronen tot een minimalistisch ontwerp, iedereen vindt andere design hanglampen en verlichtingstypen mooi.

 

Reden genoeg om een assortiment aan te bieden waarin voor al die verschillende smaken iets moois te vinden is, zodat ook jij iedere dag weer extra uitkijkt naar het moment waarop je thuiskomt en het licht aanzet! 

Meer dan een hanglamp

Een design hanglamp is meer dan zomaar een lamp. Het voegt echt een extra dimensie toe aan uw interieur en is in sommige gevallen ook dé blikvanger van een ruimte. Daar komt nog eens bij dat het licht zelf al ontzettend bepalend is voor de sfeer en uitstraling van bijvoorbeeld uw woonkamer, en u begrijpt vast meteen waarom mooie design hanglampen zo in trek zijn.  

De Beste Kwaliteit

Bij De Lampjesfabriek staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wanneer je verliefd wordt op een bepaalde lamp, is het wel zo fijn wanneer deze lang meegaat zodat je er maximaal van kunt genieten. Het assortiment design hanglampen is daarom, net als de rest van ons productaanbod, met zorg samengesteld. We werken alleen met merken en producten waar we achter staan, zodat je altijd lampen kiest die u niet in de steek zullen laten. Bovendien bieden we standaard 2 jaar garantie op verlichting. Mocht je dus toch ergens tegenaan lopen, dan kun je hiermee gewoon bij ons terecht! 

 

Design hanglampen kopen
Heb je nog vragen over ons assortiment design hanglampen? Kunnen we je misschien advies geven over welk type hanglamp het beste bij je interieur past? Onze klantservice staat voor je klaar! Neem gerust contact met ons op, want we zijn je graag van dienst.  

Past in ieder type woonruimte

Juist omdat design hanglampen er in zoveel verschillende soorten, vormen en maten zijn, is er voor ieder type woonruimte en elke inrichtings-stijl wel een passende lamp te vinden. Daar kun je allerlei verschillende keuzes in maken, zoals bijvoorbeeld een strakke lamp die naadloos aansluit op je industriële inrichting, of juist een artistieke design hanglamp die het middelpunt van je verder minimalistische woonruimte vormt! Speel eens met de manier waarop de lamp in je woonruimte past, dan komt je tot prachtige nieuwe ideeën.  

Je design hanglamp volledig tot zijn recht laten komen

Verlichting is dus in iedere ruimte van jouw huis belangrijk, maar een echte design hanglamp komt op bepaalde plekken éxtra goed tot zijn recht. We bespreken er daar een drietal van om je wat inspiratie mee te geven.   

 

Eettafel
De klassieke plek om een design hanglamp op te hangen is boven de eettafel. Hier loop je nooit onder de lamp door, omdat daar natuurlijk de tafel al staat. Dit klinkt logisch, maar het heeft wel een belangrijk gevolg! Je kan hierdoor namelijk vrijwel ieder type hanglamp ophangen, waar een groter ontwerp op andere plekken in huis soms niet praktisch is. Bovendien maakt een bijzondere design hanglamp boven je eettafel in de eetkamer van iedere maaltijd een bijzonder moment.  

 

Hal
Een tweede plaats waar design hanglampen fantastisch tot hun recht komen, is in de hal of bij de entree van uw woning. Meteen bij binnenkomst kun je dan genieten van het design van je lamp en het mooie licht dat hier vanaf komt wanneer je deze inschakelt. Thuiskomen is dan een luxemoment waar je iedere dag weer van kunt genieten. Dat gunnen we iedereen! 

 

Slaapkamer
De plek waar je tot rust komt na een lange dag en waar ’s ochtends de nieuwe dag weer begint. Een mooie design hanglamp en de warme verlichting die hieruit voortkomt maakt die momenten speciaal. Daarom past een design hanglamp ook zeker goed op je slaapkamer. Dit is bovendien een ruimte waar de keuze voor een bepaalde kleur licht extra veel invloed heeft, dus houd ook daar rekening mee.