Plafondlampen  

Ieder interieur kan over mooie plafondlampen beschikken. Deze soort lampen behoren tot de basisverlichting en zorgen ervoor dat iedere ruimte in huis voorzien wordt van verlichting. Naast dat verlichting natuurlijk erg praktisch is, krijgt je interieur ook meteen een gezellige sfeer. Ben je op zoek naar mooie plafondlampen voor jouw interieur? Dan ben je bij De Lampjesfabriek aan het juiste adres! Laat je inspireren op deze pagina en vind plafondverlichting dat bij jouw interieur past.

Plafondverlichting bij De Lampjesfabriek  

De Lampjesfabriek heeft een ruim assortiment aan diverse plafondlampen in allerlei modellen, kleuren en maten. Onze collectie bestaat onder meer uit inbouwspots voor iedere ruimte in uw huis. Zo zijn de spotjes te gebruiken voor de keuken, woonkamer, gang, slaapkamer enzovoorts. De spotjes zijn daarnaast ook dimbaar. Dit is handig voor wanneer je even iets minder fel licht wenst, zoals tijdens een etentje of vlak voor het slapen gaan. De spotjes zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Hierbij kan de binnenkant van de spotjes ook nog een ander kleur hebben, zoals zwart, goud of rosé. Bij elke plafondlamp in ons assortiment vind je een uitgebreid overzicht van de exacte productspecificaties, waaronder wattage. 

Rails en koppelstukjes 

Wil je graag meerdere lampen naast elkaar hangen aan het plafond? Dan kan dit met behulp van onze rails en koppelstukjes. Hiermee kun je zelf bepalen waar de plafondverlichting moet komen te hangen en kun je ook leuke vormen maken met de rails. Deze verbind je vervolgens met de koppelstukjes. Denk bijvoorbeeld maar aan een vierkant, waarbij het koppelstukje als het ware een hoek van 90 graden maakt. Dit geeft jouw interieur net een leuke en speelse twist en zo kun je meerdere spots en plafondlampen naast elkaar hangen. Dit zie je vaak bij plafondlampen in de gang, waarbij elke lamp weer tegen een andere muur aan schijnt. Dit staat niet alleen erg leuk, het zorgt er ook voor dat de ruimte goed verlicht is en er geen donkere hoeken zijn. De rials en koppelstukjes zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en zijn dus te combineren met elk soort interieur.  

Soort verlichting plafondlampen  

De plafondlampen bij De Lampjesfabriek zijn gemaakt volgens de LED-technologie. Deze vorm van verlichting biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele soorten verlichting. Veel mensen denken dat LED licht erg ongezellig licht afgeeft, maar niets is minder waar. Tegenwoordig kiezen juist veel mensen voor LED-plafondlampen, aangezien deze voor een gezellig sfeer zorgen in huis met warm wit licht. Hiernaast heeft LED verlichting veel meer branduren in tegenstelling tot gewone verlichting, zoals gloeilampen of spaarlampen. Onze plafondlampen hebben namelijk gemiddeld 15.000 branduren. Zo gaat de plafondverlichting niet alleen langer mee, zo hoef je dus ook minder vaak de lamp te vervangen wat weer scheelt in de kosten.  

Plafondlampen combineren met het interieur  

Hoewel verlichting vooral erg praktisch is, moet de verlichting natuurlijk wel goed bij jouw interieur passen. Voordat je een plafondlamp aanschaft, is het daarom belangrijk dat je verzint wat voor een lamp je graag zou willen hebben. Bij De Lampjesfabriek hebben we diverse soorten plafondverlichting, waardoor er ook voor jouw interieur ongetwijfeld een perfecte plafondlamp bij zit. Heb je bijvoorbeeld een modern of een Scandinavisch interieur? Dan is een inbouwspotje heel geschikt als plafondlamp. Of denk bijvoorbeeld aan een railsysteem met lampjes boven de tafel of in de gang. Heb je een landelijk interieur? Dan is een plafondlamp met een grotere kap in natuurlijke kleuren weer heel mooi.   

Plafondlamp kopen online  

Heb je de perfecte plafondlamp gezien in ons assortiment? Dan kun je heel gemakkelijk en snel de plafondlamp kopen in onze webshop. Alle plafondlampen in onze webshop zijn up-to-date als het gaat om prijs en beschikbaarheid. Selecteer de perfecte plafondlamp en rond de bestelling af. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail. Ook krijg je een track en trace link, waarmee je jouw pakketje kunt volgen. Vervolgens doen wij ons best om de bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. Plaats je een bestelling vóór 17:00, dan wordt jouw plafondlamp dezelfde werkdag of de eerstvolgende werkdag verzonden.