4x Styling tips voor je eettafel

4x Styling tips voor je eettafel

04.07.22

Wie kent het niet: die geweldige Pinterest plaatjes van prachtig gedecoreerde tafels. Ja, dat willen we! Met onze unieke lampen boven de eettafel komen je interieur skills al goed naar voren, maar we hebben nog 4 styling tips waarmee je nog een stapje hoger komt op de interieur-ladder. You can take it to the next level!

1. Werk de hoogte in

Met bijvoorbeeld een hoge bos plukbloemen of kaarsen breng je de de tafel en de verlichting met elkaar in verbinding. Wees niet bang om ‘groot’ uit te pakken. We willen natuurlijk niet dat de tafel vol prullaria ligt. Door te werken met minder maar wel grote items creëer je rust en laat je jouw gevoel voor interieur helemaal naar voren komen!

Bekijk hier de lampen uit de collage.

2. Mix & cluster

Zoals we al zeiden: we willen natuurlijk geen rommelig effect bereiken met de decoratie op de eettafel. Door verschillende kaarsen, vaasjes of schalen te mixen ontstaat er een speels effect, maar door deze altijd te clusteren behoud je de eenheid. Clusteren van accessoires doen we door groepjes van 3 of 5 items bij elkaar te zetten. Het liefst in verschillende hoogtes, materialen of printjes.

Bekijk hier de lampen uit de collage.

3. Kleur mag er zijn!

Heb je gekozen voor een naturel look voor je verlichting, zoals de gouden of titanium lampen? Dan is het natuurlijk prachtig om wat kleuren toe te voegen aan je decoratie. Maar juist ook als je hebt gekozen voor de gekleurde XXL lampen. Met extra kleur kunnen we het statement meer in balans trekken. Zo kun je verschillende tinten roze bloemen plaatsen bij een roze hanglamp, maar is het ook prachtig om naastliggende kleuren uit de kleurencirkel te gebruiken. Zo passen bij de blauwe lampen fris groene bloemen in combinatie met fuchsia bloemen. Wissel af met pastel en fellere kleuren voor een ultiem resultaat. 

Bekijk hier de lampen uit de collage.

4. Tafeltje dekje

Krijg je eters? Dan is het natuurlijk geweldig om flink uit te pakken met onderborden, servetten en kristallen glazen en karaffen. Maar we willen natuurlijk niet 24/7 met een gedekte tafel zitten. In dat geval hebben we een goede tip: gebruik een tafelloper. Dat kleed de tafel toch aan, maar houdt het luchtig & casual.

Bekijk hier de lampen uit de collage.

Hopelijk hebben we jou kunnen inspireren om helemaal uit te pakken! Wij zijn natuurlijk ontzettend benieuwd naar de resultaten, dus deel je foto’s op social media en tag @lampjesfabriek.

Heel veel stijl plezier!