Dier tafellampen: de lampen die ieder interieur nodig heeft

04.07.22

De lampen die ieder interieur nodig heeft

De een ziet het alleen als een functionele toevoeging en de ander vindt vooral het design belangrijk. Hoe dan ook heeft iedereen wel wat lampen in huis! We zien dat er steeds meer designs op de markt komen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een mooie toevoeging in een ruimte. Natuurlijk gebruikt iedereen lampen met het idee extra licht te hebben in een ruimte, maar licht biedt veel meer. Hieronder delen we onze favoriete lampen van Wildlights. De musthaves voor ieder interieur!

De lampen van WildLights

Een chique, speelse lamp die niet kan wachten om aangezet te worden. Zo kun je de Bunny Boo - gouden konijn tafellamp het best omschrijven. Een lamp die perfect past in een urban, industrieel en landelijk interieur wat erg strak is. De bunny boo geeft net de finish touch en zorgt voor een gezellige sfeer in huis.

Ze is vrolijk en houdt enorm van de spotlight. De Luipaard tafellamp is de kers op de taart in een ruimte waar kleur mist. Met de opvallende, mooie kleur en de vorm creëer je een gezellige sfeer.

Met de Perfect Palm - palm gouden tafellamp hoef jij je niet druk te maken wanneer het slecht weer is buiten. Deze lamp geeft een tropische touch die je makkelijk kunt combineren met een mooie plant die de hele ruimte opvrolijkt. Een gezellig zomers liedje, een tropische lamp en een goed boek. Meer heb je niet nodig.

Eyecatchers combineren in het interieur

Vind je het lastig om de mooie, opvallende lampen van Wildlights te combineren? Dit hoeft niet lastig te zijn! Elk huis heeft wel een ruimte die nog iets extra’s kan gebruiken. Je hoeft zo een ruimte niet vol te stoppen met allerlei accessoires. Een lamp van Wildlights is opvallend en gezellig genoeg om een hele ruimte mooier te maken. Daarnaast kun je de lampen overal in huis plaatsen en kun je experimenteren met verschillende combinaties!