Trends en verlichting voor een kinderkamer!

Trends en verlichting voor een kinderkamer!

04.07.22

Zijn jullie in blijde verwachting? Of gewoon zin om de kamer van jullie baby, peuter of kleuter te restylen? Wij geven je graag wat styling tips voor de kinderkamer.

Kinderkamer stylen

De kinderkamer is meer dan alleen een slaapkamer. De kinderkamer is het domein en de plek waar je kinderen op groeien, het is de plek waar ze hun grootste dromen en avonturen kunnen beleven. Maak er daarom een pareltje van! Dit zijn de trends voor het 2022 op het gebied van kinderkamers.

Zachte kleuren

Combineer zachte kleuren met natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld, bamboo, hout, rotan of marmer. Je ziet het steeds vaker voorbij komen; de oud roze kleur voor meisjes, zachte blauw voor jongens of een unie kleur zoals zacht groen. Het geeft de kamer een rustige uitstraling.

Een terugkerende trend voor kinderkamers is het gebruik van planten en dieren. Dit matched erg mooi met gebruik van de zachte kleuren. Combineer het met stoer of lief jungle behang. Het foto behang geeft enorm veel vrijheid en zorgt voor een extra dimensie in de kinderkamer. Het helpt ook mee om de fantasie van je kindje te stimuleren.

Zwart en chique

Wil je het wat gedurfder aanpakken? Dit jaar mag de kinderkamer ook shinen met luxere accessoires. Deze accenten kun je in de kleinere details toevoegen zoals tafellampen, sierkussens of meubelstukken zoals kastjes.

Om de kamer af te maken is het belangrijk om sfeervolle verlichting toe te passen. Wij raden aan om voor een lichtbron met een warme kleurtemperatuur te kiezen, variërend tussen de 2300 – 2700 kelvin.

Gebruik een van onze lieve en stoere tafellampjes met unieke lichtbronnen die alleen bij De Lampjesfabriek verkrijgbaar zijn!