Retouren De LampjesFabriek

Retourneren
Het kan natuurlijk voorkomen dat u uw bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien bent u van gedachten veranderd. Dankzij het herroepingsrecht heeft u het recht om tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling deze te annuleren zonder opgaaf van reden.

Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Na ontvangst van uw retour crediteren wij het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw rekening. Deze kosten bedragen € 5,49 per pakket (PostNL).

De retourkosten zijn voor eigen rekening omdat wij vinden dat bestellingen bewust dienen te worden gedaan. Wij willen zoveel mogelijk bijdragen aan een duurzame toekomst.

Via ons retour portaal kunt u gemakkelijk uw bestelling retour sturen:

RETOUR AANMELDEN

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Dit kan oplopen tot 100% van het aankoopbedrag. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat u het pakket goed verpakt.

Let op: maatwerkproducten zoals snoeren kunnen niet retour worden genomen.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen voor een ander product? Dat kan! U kunt hiervoor contact opnemen met info@delampjesfabriek.nl. De retourkosten zijn voor uw rekening.

Verkeerd adres doorgegeven.
Heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij proberen dan de gegevens aan te passen.