first-photo
Vragen? Ik help je graag verder
Klantenservice usp-icon
usp-icon Binnen 2 werkdagen verzonden
usp-icon Gratis verzending vanaf € 100
usp-icon Klantbeoordeling van een 9.6

XXL Titanium lampen

De XXL Titanium LED lampen uit onze collectie vormen een unieke manier om jouw woonkamer of eetkamer te verlichten. De bijzondere combinatie van opvallende vormen, de titanium kleurstelling en filament LED technologie maken dit namelijk tot een ongeëvenaarde verlichtingskeuze. We vertellen je dan ook graag meer over onze grote titanium LED lampen, dus lees vooral door!

Unieke lampen

De XXL Titanium LED lampen zijn er in verschillende vormen. Hierdoor is er altijd een exemplaar te vinden dat perfect op jouw wensen aansluit. Bovendien is het mogelijk om er meerdere naast elkaar te hangen. Wanneer je dan verschillende vormen kiest geeft dat een prachtig speels effect. Anderen zullen je vragen waar je die mooie, unieke lampen hebt gevonden en dat is meer dan terecht!

Maak je interieur compleet

Wij zijn ontzettend fan van de kleurstelling die de titanium versies van onze filament lampen hebben. Een doorzichtig zwarte kleur, gecombineerd met het gele gloeiende effect van het filament, zorgt voor een prachtige lamp. Hiermee maakt je jouw inrichting helemaal compleet. De kleurstelling past bovendien bij vele verschillende interieurstijlen. Ongeacht of je gaat voor een industrieel, een klassiek of juist een landelijke ruimte, onze XXL Titanium LED lampen sluiten er perfect op aan.

Zuinige LED technologie

De lampen uit onze collectie, waaronder ook deze mooie titanium LED lampen vallen, maken gebruik van de moderne LED technologie. De naam verraadde dit al een beetje, maar wat houdt dit dan in? LED is de meest zuinige verlichtingstechnologie die momenteel op de markt gevonden kan worden. Bovendien is het een ontzettend veilige manier. Een LED lamp zal bijvoorbeeld niet heet genoeg worden om schade aan te richten of gevaarlijk te zijn. Tot slot is LED verlichting bijzonder duurzaam. Een LED lampje gaat vaak nog een stuk langer mee dan de garantie die vanuit de fabriek wordt gegeven. Je kan dus bouwen op een betrouwbaar product.

Assortiment XXL lampen

Voor iedere woning en inrichting hebben we speciale vormen en kleuren in ons lampjes assortiment:

 

- XXL lampen

- Gekleurde XXL lampen

- Gouden XXL lampen

- Roze XXL lampen

- Titanium XXL lampen

- Zwart Ombre XXL lampen

- Groene XXL lampen

- Marine Ombre XXL lampen

Verschillende sterktes

De grote titanium LED lampen zijn in verschillende sterktes te koop. Bij LED verlichting wordt dit aangeduid met het aantal lumen. Voorheen werd dit bij andere verlichtingstechnologieën juist met wattages aangegeven. Om dit makkelijker te maken vindt u op de productpagina’s van deze lampen een vergelijkingstabel terug om de sterkten van de lampen met elkaar te kunnen vergelijken en zo de juiste keuze te kunnen maken.

Jouw verlichting koop je bij delampjesfabriek.nl

Bij delampjesfabriek.nl ben je aan het juiste adres voor al je wensen op het gebied van verlichting. Naast een zeer gevarieerd productaanbod kunnen we je ook helpen met het uitzoeken van de perfecte verlichting voor jouw wensen. Deze service bieden we met plezier aan, dus vraag hier gerust naar!