Over ons

Light up your interior!

Wij zien verlichting als een verlengstuk van jouw interieur, in verlichting kun je jouw creativiteit kwijt en maak je jouw interieur compleet 

Alternative banner alt

Licht..

We zien het elke dag. Hoewel het niet tastbaar is, heeft het een enorme impact op je gevoel. Het zorgt ervoor dat je je ergens thuis voelt. Het zorgt voor warme, geborgenheid, ritme en rust. Kortom: met licht breng je iedere ruimte tot leven. 

Alternative banner alt

Verlichting..

Bij De Lampjesfabriek vinden wij dat de juiste verlichting het design van je interieur versterkt. Ons uitgebreide assortiment aan sfeerverlichting bestaat uit lampen in alle kleuren, vormen en maten. In combinatie met onze fittingsets maak je de look naar eigen smaak af. Voor welke stijl je ook gaat, onze eigentijdse verlichting zorgt voor de finishing touch. 

"Met de juiste lampen mix en match je zelf 
de perfect combinatie voor jouw interieur."

Alternative banner alt

Kleuren

Laat je inspireren door de perfect passende verlichting met kleurpaletten binnen de trendlijnen, die elk interieur laten shinen. Creëer jouw eigen stijl binnen iedere ruimte, door de combinatie van design en de mooiste materialen die aansluiten bij de trends van nu.

Een passie voor verlichting die wij met 
veel plezier verpakken en veilig versturen!

Betaalbare verlichting

Wij vinden dat unieke sfeer- en design verlichting betaalbaar moet zijn. Wij streven om er voor te zorgen dat wij verlichting voor de scherpste prijs kunnen aanbieden. 

Met liefde verpakt

Wij verpakken jouw lampen met liefde. Om ervoor te zorgen dat jouw lampen onbeschadigd aankomen vullen wij de pakketen extra op met gerecyceld karton. Ook nog eens duurzaam!

Passie voor verlichting

Wij houden van sfeerverlichting en willen jou de meeste unieke verlichting kunnen aanbieden. Het is een passie die wij graag delen, wij hopen dat jij die passie en jouw lichtcreatie ook met ons deelt!