Tafellampen

Die ene kamer in het huis waar altijd weinig licht is en waar je vaak struikelt over spullen. Of misschien opzoek naar meer pit in je huidige interieur? Met een tafellamp kun je een hoop verandering brengen in je interieur en ook in die vervelende donkere hoeken in je huis!

 

Met ons aanbod aan tafellampen kun je net wat extra sfeer brengen. Voor elke woonstijl en ruimte kun je bij ons een geschikte tafellamp vinden.  

Tafellampen assortiment 

Het assortiment tafellampen van De Lampjesfabriek groeit enorm snel. Je kunt bij ons een uitgebreid assortiment vinden met verschillende designs en klassiekers.

 

Zo kun je kiezen uit functionele tafellampen in je slaapkamer of in de woonkamer als leeslamp. Wil je meer sfeer creëren in je huis? Kies dan voor de unieke tafellampen die direct zorgen voor extra sfeer.  

Musthave tafellampen 

Natuurlijk zijn er een aantal tafellampen die onmisbaar zijn in een huis. Denk bijvoorbeeld aan Lampvoet tafellampen. Dit zijn wat luxere uitvoeringen die vaak op een zichtbare plek in een ruimte worden geplaatst naast accessoires zoals planten en boeken.  

 

Heb je moeite met het opfleuren van een ruimte in je huis? Hiervoor ben je bij de Wildlight tafellamp aan het juiste adres. Dit zijn erg moderne tafellampen die net wat anders zijn dan de standaard tafellampen zoals de meeste mensen deze kennen. Een beetje gekte in huis geeft natuurlijk ook sfeer! 

Tafellampen voor kinderkamers 

Ook kinderkamers kun je modern inrichten met prachtige designs van keramiek lampen. Je kunt ze op onze website terugvinden in diverse kleuren en vormen. Zo kun je de kinderkamer net wat extra’s geven, hoog op een plank een plekje geven (we willen niet dat je kind het na twee dagen kapot gooit natuurlijk) en extra sfeer creëren voor je kind. Niet alleen staan deze keramiek lampen mooi, ze kunnen ook functioneel gebruikt worden als nachtlamp tegen nachtmerries. Bekijk ook eens onze houten tafellampen.

Functionele tafellampen  

Naast tafellampen die zorgen voor extra sfeer, kun je bij ons ook functionele tafellampen vinden. Wij bieden mooie designs die functioneel gebruikt kunnen worden. Wat wij onder een functionele tafellamp zien, is een mooi model dat eenvoudig gebruikt en geplaatst kan worden. We hebben geen zin in mooie tafellampen met veel draden en sjouw gedoe. De meeste functionele tafellampen worden geplaatst op een nachtkasje, bijzettafel of bureau. De keuze is aan jou!  

Tafellamp online kopen 

We bieden een hoop unieke tafellampen aan die zorgen voor net wat extra sfeer in een ruimte. Wil je een tafellamp kopen? Kijk dan de verschillende combinaties die je kunt maken en hoe je diverse tafellampen kunt plaatsen in meerdere ruimtes in je huis. Weet je niet zeker of je de juiste keuze hebt gemaakt of heb je advies nodig bij het kiezen van nieuwe tafellampen?

Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan klaar om je te helpen bij het inrichten van je huis!