Keuken verlichting

De keuken is een centrale plek in huis waar we veel tijd doorbrengen. Hier beginnen we de dag met het maken van een kopje koffie met een ontbijtje en eindigen we onze dag met het maken van het diner. Je zult er misschien niet meteen bij stil staan, maar verlichting speelt hierbij ook een belangrijke rol! Het is sfeerbepalend en kan van grote invloed zijn op hoe graag je in je keuken bent. Bent u op zoek naar keukenverlichting? Dan bent u bij De Lampjesfabriek aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan diverse soorten keuken lampen. Laat je inspireren op deze pagina!  

Soorten keuken verlichting  

Bij het kiezen van keuken lampen, kun je als stelregel aanhouden dat jouw keuken moet beschikken over drie verschillende soorten keukenverlichting. Dit zijn: centrale verlichting, werkverlichting en sfeerverlichting. Deze zullen we hieronder even kort toelichten.  

 

Centrale verlichting  
Bij centrale verlichting kun je denken aan de klassieke plafondlamp. Deze lamp dienst als het ware als basis keuken verlichting. Het geeft een keuken voldoende licht dat het nodig heeft. Toch is het goed om te keuken verder aan te vullen met andere soorten verlichting, voor praktisch licht én meer sfeer.  

 

Werkverlichting  
Werkverlichting heeft eerder een functionele functie en wordt vooral gebruikt tijdens het koken zelf. Denk hierbij aan spotjes onder keuken kastjes, maar ook lampen boven de kookplaat, lampen in servieskasten en noem het maar op. Werkverlichting is dan ook extra belangrijk tijdens het koken, je wilt immers geen ongelukken veroorzaken.   

 

Sfeerverlichting  
Als laatste is sfeerverlichting essentieel voor een gezellige keuken. Dit zijn meestal lampen met een mooi design, zoals hanglampen keuken of een elegante staande lamp. Sfeerverlichting in de keuken kan dienen als een echte eye catcher en het maakt de keuken een stuk persoonlijker. Wil je extra sfeer in de keuken? Kies dan voor een dimbare keukenlamp.  

Hoe kies je keukenverlichting?  

Nadat je hebt bepaald welk soort verlichting nog ontbreekt in jouw keuken, kun je gericht op zoek gaan naar de juiste keuken verlichting. Hierbij heb je ook weer een aantal opties waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld LED keuken lampen, maar ook halogeen en natuurlijk de traditionele gloeilamp.

 

Bij De Lampjesfabriek werken wij middels de LED verlichting technologie. Deze vorm van verlichting biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele soorten verlichting. Dit heeft te maken met het feit dat LED verlichting energiezuiniger is én het lampje minder vaak verwisselt hoeft te worden. Hierdoor bespaart u dus uiteindelijk ook nog eens in de kosten!

 

Veel mensen denken dat LED verlichting fel wit licht afgeeft, maar met de nieuwste LED Filament technologie is deze nauwelijks te onderscheiden van de gewone gloeilamp en geven ook deze keuken lampen warm wit licht af.  

Keukenverlichting van De Lampjesfabriek  

In ons assortiment vind je een breed aanbod aan keuken verlichting in diverse formaten, vormen en kleuren! Zo zit er ongetwijfeld ook voor jouw keuken een perfecte keukenlamp bij. Onze collectie keukenverlichting bestaat onder meer uit hanglampen voor in de keuken met ronde, ovale, vierkante, peervormige en gedraaide lampen. Zo brengt ieder design weer een heel andere sfeer in de keuken.

 

Wil je graag wat kleur toevoegen aan jouw keuken? Geen probleem! Kies bijvoorbeeld voor een van onze mooie keuken hanglampen in het goud, blauw, roze, titanium en nog veel meer.

 

De kleur van het glas heeft verder geen invloed op de kleur verlichting die de keuken lampen afgeven. Onze keuken hanglampen hebben een standaard E27 fitting. Hiernaast hebben onze XXL filament lampen (bollen) een lichtopbrengst tussen de 100 en 350 lumen per lamp. Bij elke keuken lamp in ons assortiment vindt u een uitgebreid overzicht van de exacte productspecificaties.  

Keuken verlichting online bestellen

Bij De Lampjesfabriek bestel je geen gemakkelijk en snel jouw keuken hanglampen! Alle artikelen in onze webshop zijn up-to-date als het gaat om prijs en beschikbaarheid. Heb je keukenverlichting gezien dat perfect in jouw interieur past? Dan kunt u deze toevoegen aan het winkelwagentje en veilig afrekenen.

 

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je van ons direct een e-mail met de order bevestiging. Ook krijg je een track en trace link, waarmee je jouw pakketje kunt volgen.

 

Plaats u de bestelling vóór 17:00 op werkdagen? Dan worden deze doorgaans dezelfde werkdag of de volgende werkdag verzonden! Zo kunt je extra snel gaan genieten van jouw nieuwe keuken verlichting.    

Verlichting per ruimte

Voor iedere ruimte kun je unieke verlichting uitzoeken. De verlichting moet zo goed als mogelijk bij de ruimte passen. Daarom hebben we de keuze wat makkelijker gemaakt door verlichting per ruimte te selecteren:

 

- Eetkamer verlichting
- Woonkamer verlichting
- Keuken verlichting
- Kinderkamer verlichting
- Slaapkamer verlichting