Verzending

Veel gestelde vragen 

Wij leveren onze producten uit voorraad. Bestellingen die voor 17.00 uur op werkdagen zijn geplaatst worden die werkdag of de werkdag erna verzonden. Wij zorgen ervoor dat je je bestelling binnen twee werkdagen in huis hebt. Natuurlijk blijven wij hierbij afhankelijk van onze verzendpartners. Heb je vragen over de levertijd? Neem contact met ons op, wij helpen je graag.

Natuurlijk is het mogelijk om bestellingen op te halen. Hier worden geen kosten voor in rekening gebracht. Afhalen kan uitsluitend op afspraak en op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Afspraken kunnen gemaakt worden door een e-mail te sturen naar klantenservice@delampjesfabriek.nl

Het is mogelijk om de bestelling te laten afleveren bij een pakketpunt. In de checkout van de bestelling kun je als verzendwijze kiezen voor een servicepunt bij jou in de buurt. Zodra het pakket klaar ligt om afgehaald te worden ontvang je automatisch een e-mail.

Wij leveren bestellingen door heel Nederland, België en Duitsland. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €5,95, in België €7,95 en in Duitsland €8,95. Bestellingen van €100,- of meer worden gratis verzonden. Uiteraard versturen wij al onze pakketten met een track & trace code zodat je jouw bestelling altijd kunt volgen.

De pakketten worden verzonden door PostNL. Zodra het pakket klaar staat voor verzending ontvang je automatisch een e-mail met daarin de track and trace link. Ben je niet thuis op het moment van bezorging? Dan probeert PostNL het pakket bij de buren af te geven, of komen ze de volgende dag bij je terug. Gaat er iets mis met de verzending? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wij verpakken al onze artikelen met de grootste zorg en duurzaamheid staat hoog bij ons in het vaandel. Wij verzenden de bestelling in een kartonnen doos en vullen deze extra goed met gerecyled karton. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de artikelen onbeschadigd afgeleverd worden. Mocht er alsnog onverhoopt een artikel beschadigd aankomen, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij lossen het uiteraard voor je op.

Bestellingen voor 17.00 uur worden dezelfde werkdag of de werkdag erna verzonden. Je betaalt bij de Lampjesfabriek géén verzendkosten bij bestellingen vanaf €100 bij afleveradressen binnen Nederland en België.

Verzending in Nederland

Voor bestellingen naar Nederlandse adressen brengen wij €5,95 in rekening. Wanneer het orderbedrag hoger ligt dan €100,- versturen wij de bestelling gratis.

Verzending in België

Voor bestellingen naar Belgische adressen brengen wij €7,95 in rekening. Wanneer het orderbedrag hoger ligt dan €100,- versturen wij de bestelling gratis.

Verzending in Nederland

De Lampjesfabriek levert voornamelijk rechtstreeks uit eigen voorraad. Wij zorgen ervoor dat wij je bestelling binnen 2 werkdagen verzenden.

Verzending in Nederland

Wij streven ernaar om alles op tijd te leveren alleen kunnen wij dit niet 100% garanderen, wij blijven afhankelijk van samenwerkingspartners zoals pakketdiensten. Helaas komt het soms voor dat je pakket vertraging oploopt. In dit geval zullen we ons altijd 110% inzetten om te kijken hoe we je bestelling alsnog zo snel mogelijk kunnen leveren.